Εγγραφή μέλους

Φοροτεχνική και Νομική κάλυψη

Φορολογικές και Νομικές Συμβουλές – από  την  εταιρεία EUROPEAN TAX-SYMMETRY και άριστους δικηγόρους για την διεκπεραίωση δικών σας υποθέσεων και παροχή φορολογικών και νομικών συμβουλών.

Η εταιρεία EUROPEAN TAX-SYMMETRY  στελεχωμένη με καταρτισμένους Φοροτεχνικούς – Λογιστές, με πολλά χρόνια εμπειρίας και εξειδικευμένους ο καθένας στο κλάδο του,  προσφέρει ολοκληρωμένες  Φοροτεχνικές και  Λογιστικές συμβουλές.

Δικηγόροι  έμπειροι  σας  παρέχουν   Νομικές συμβουλές για την προστασία των συγγενικών δικαιωμάτων και των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας

Ο τρόπος   επικοινωνίας   θα είναι είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω   e-mail, όπου θα θέτετε  τα ερωτήματα σας..

Τα τηλέφωνα   και τα   e-mail των  Φοροτεχνικών και των Δικηγόρων θα  τα   μαθαίνετε  αν είστε  συνδρομητής  στο  πακέτο των 145€  όπου θα λαμβάνετε  στο e-mail σας   τα  στοιχεία  επικοινωνίας   τους.

Με το 4ο  πακέτο   παροχών  των Φοροτεχνικών – Νομικών Συμβουλών θα  έχετε   ως  δώρο  την δωρεάν σύνταξη  της  ετήσιας  φορολογικής  σας  Δήλωσης ( Ε1) , έκπτωση  20% στις λοιπές  φορολογικές δηλώσεις ( Ε2- Ε3- Ε9 )  και  ειδικές  μειωμένες  τιμές  για  διαπραγμάτευση και σύνταξη συμβάσεων με αντικείμενο  δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας και έκπτωση επί της  αμοιβής δικηγόρου για τον χειρισμό δικαστικών υποθέσεων.

 

 

 

© 2021 Kaizza All rights reserved.