Εγγραφή μέλους

Παροχές

Παροχές

Τo Kaizza παρέχει υπηρεσίες σε ανθρώπους, ομάδες και εταιρείες που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στον χώρο του Θεάτρου, Κινηματογράφου και Τηλεόρασης, της Διαφήμισης, για  Επιδείξεις Μόδας,  για Βιντεοκλίπ, για Μουσικές Σκηνές.

Βασική του δραστηριότητα είναι η προβολή, η ενημέρωση και η διευκόλυνση της αναζήτησης και επικοινωνίας των επαγγελματιών.

Το Kaizza είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε αυτούς που δημιουργούν τις παραγωγές και σε εκείνους που τις στελεχώνουν. Αναζητά τις επικείμενες παραγωγές, έρχεται σε επαφή με τους υπεύθυνους και προσαρμόζεται στις ανάγκες τους. Έτσι διακινεί το αρχείο προς όλες τις παραγωγές που πρόκειται να γίνουν και παράλληλα μεταφέρει στους συνδρομητές του έγκυρες πληροφορίες για τις παραγωγές αυτές.

Σκοπός  μας  είναι η καλή σχέση που θα  δημιουργηθεί με  τις εταιρείες παραγωγής, τους σκηνοθέτες, Διαφημιστικές Εταιρείες κ.τ.λ.  με αποτέλεσμα οι συνδρομητές του Kaizza να βρίσκονται συνεχώς στις επιλογές τους και να στελεχώνουν τις παραγωγές τους.

Τo Kaizza απευθύνεται στους Ηθοποιούς, Τραγουδιστές- ( και Συγκροτήματα), Χορευτές, Μοντέλα, Χαρακτήρες για Διαφήμιση,  Σπικάζ,  Σκηνογράφους, Ενδυματολόγους, Κομμωτές, Φωτογράφους, Μακιγιάζ  και Συντελεστές αλλά και στις Εταιρείες Παραγωγής, τους Σκηνοθέτες, Διαφημιστικές Εταιρείες και Συντελεστές, σε Μουσικές Σκηνές.

Γι’ αυτό, υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορεί κάποιος να συνδεθεί στο www.Kaizza.gr.

Οι  κωδικοί αναζήτησης και οι κωδικοί ενημέρωσης.

Οι κωδικοί αναζήτησης απευθύνονται σε όσους αναζητούν ηθοποιούς, τραγουδιστές, χορευτές, Μοντέλα, Χαρακτήρες για διαφήμιση, Σπικάζ,  σκηνογράφους, ενδυματολόγους, φωτογράφους, κομμωτές, μακιγιάζ αλλά  και παιδιά  ή συντελεστές.

Οι κωδικοί ενημέρωσης παρέχουν στους ηθοποιούς, τραγουδιστές, χορευτές, Μοντέλα, Χαρακτήρες για Διαφήμιση, σπικάζ, Σκηνογράφους, ενδυματολόγους, φωτογράφους, κομμωτές, μακιγιάζ, σε παιδιά ή συντελεστές τη δυνατότητα συμμετοχής στις αγγελίες για casting ακροάσεις, ενημέρωση για ότι τους αφορά επαγγελματικά και εφαρμογές αυτοδιαχείρισης των στοιχείων τους.

 

Παρέχουμε  τέσσερα  πακέτα συνδρομών – ( ετήσια συνδρομή)

Τα πακέτα   συνδρομών   αφορά   τις  κατηγορίες   των Ηθοποιών , Τραγουδιστών ( και συγκροτήματα), Χορευτών, Μοντέλων, Χαρακτήρων για Διαφήμιση, Σικάζ,  Σκηνογράφων, Ενδυματολόγων, Κομμωτών, Φωτογράφων, Μακιγιάζ και παιδιών.

Αφορά μόνο ετήσια συνδρομή  δεν ζητούμε  δικαίωμα εγγραφής.

1) Πρώτο Πακέτο ( Free) είναι η εγγραφή Δωρεάν. – Free

Με την  δωρεάν εγγραφή  δίνεται   το ονοματεπώνυμό σας  και μπορείτε να αναρτήσετε  μία φωτογραφία σας .

2) Δεύτερο πακέτο ( Silver ) αξίας 28€. – Silver – ( ετήσια συνδρομή)

Με πληρωμή 28 € μπορείτε  να  συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία σας  και  ένα βιογραφικό και να αναρτήσετε  έως  10 φωτογραφίες.

3) Τρίτο  Συνδρομητικό Πακέτο ( Gold) αξίας 48€. – Gold – ( ετήσια συνδρομή)

Με πληρωμή συνδρομής αξίας 48€  μπορείτε  να  συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία σας  και  ένα βιογραφικό, να αναρτήσετε  όσες φωτογραφίες θέλετε και  να ανεβάσετε Βίντεο  σας

4) Τέταρτο Συνδρομητικό Πακέτο  (Platinum) των 145€ – Platinum –

(ετήσια συνδρομή)

Με πληρωμή συνδρομής αξίας 145€ μπορείτε να  συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία σας  και  ένα βιογραφικό, να αναρτήσετε  όσες φωτογραφίες θέλετε,  να ανεβάσετε Βίντεο  σας και να έχετε  Φορολογική και Νομική συνδρομή.

 

© 2021 Kaizza All rights reserved.