Εγγραφή μέλους

Ποιοι Είμαστε

Το  Kaizza.gr   δημιουργήθηκε με  σκοπό  να παρέχει υπηρεσίες  (προβολή, ανάδειξη, στήριξη, προώθηση , ενημέρωση ή εύρεση εργασίας )  σε ανθρώπους, ομάδες και εταιρείες που δραστηριοποιούνται ήδη  επαγγελματικά  ή ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν  στον Καλλιτεχνικό και Διαφημιστικό χώρο, είτε αφορά  Θέατρο, Κινηματογράφο, Τηλεόραση, Τραγούδι, Χορό, Διαφημίσεις, Επιδείξεις Μόδας.

Σκοπός  μας είναι να  συγκεντρωθούν όλοι οι άνθρωποι του Καλλιτεχνικού και του Διαφημιστικού χώρου σε μία Δυναμική Ιστοσελίδα και αφορά  την επικοινωνία από την μία πλευρά των ατόμων που ασχολούνται ήδη ή θέλουν να ασχοληθούν με τον Καλλιτεχνικό ή  τον Διαφημιστικό Χώρο  και επιθυμούν να συνεργαστούν με επαγγελματίες του χώρου ( Συντελεστές, Παραγωγοί, Διαφημιστικές Εταιρείες, Δισκογραφικές Εταιρείες, Μόδα και γενικά οι επαγγελματίες του χώρου)  και από την άλλη των απασχολουμένων επαγγελματικά με τον χώρο τους ( Συντελεστές, Παραγωγοί, Διαφημιστικές Εταιρείες, Δισκογραφικές Εταιρείες, Μόδα  και γενικά οι επαγγελματίες του χώρου)  να  έρθουν σε επικοινωνία με τα κατάλληλα άτομα για να συνεργαστούν Επαγγελματικά με τα άτομα  αυτά ( μέλη που θα εγγράφονται).

Τα εγγεγραμμένα άτομα ( μέλη)  θα μπορούν να προβάλλουν μέσω  βιογραφικών, φωτογραφιών και βίντεο  την  εμπειρία  που έχουν από  προηγούμενες  δουλειές που ενδεχομένως  έχουν κάνει ή να ενημερώνουν  τους Επαγγελματίες  ότι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με  το χώρο που θα επιλέγει ο καθένας. 

Το  Kaizza.gr  είναι κάτι παραπάνω  από μία έγκυρη μηχανή αναζήτησης, προβολής και ενημέρωσης ή μια εφαρμογή ευρέσεως εργασίας, είναι και χώρος όπου θα Παρέχει Υπηρεσίες   (προβολή, ανάδειξη, στήριξη, προώθηση , ενημέρωση ή εύρεση εργασίας )  και θα   ενημερώνει τα μέλη του για Auditions ( Οντισιόν) σε κάθε χώρο και δίνει την δυνατότητα σε όποιον πιστεύει ότι μπορεί να κάνει καριέρα  σε κάποιον καλλιτεχνικό χώρο να τον δουν επαγγελματίες του χώρου.

Βασική δραστηριότητα είναι η προβολή, η ανάδειξη νέων Καλλιτεχνών, η στήριξη, η προώθηση, η ενημέρωση, η εύρεση εργασίας και η διευκόλυνση της αναζήτησης και επικοινωνίας των επαγγελματιών του κάθε χώρου.

Το  Kaizza.gr  αναπτύσσει μια βάση δεδομένων με  αρχεία Ηθοποιών, Τραγουδιστών, Χορευτών, Μοντέλων, Characters ( χαρακτήρες),  Σκηνογράφων, Σπικάζ, Ενδυματολόγων, Κομμωτών, Φωτογράφων, Μακιγιάζ, Στιχουργών  που συνεχώς ανανεώνονται.

Οι επαγγελματίες του χώρου έχουν τη δυνατότητα  δημιουργίας λογαριασμού με  πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες και εφαρμογές.

Οι παροχές που προσφέρει το καθιστούν ένα μοναδικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία ή εταιρεία και αποτελεί μία σημαντική παράμετρο στο Καλλιτεχνικό και Διαφημιστικό χώρο.

Καλλιτεχνικός   χώρος   περιλαμβάνει  το Θέατρο,  το  Σινεμά,  το Κινηματογράφο, την Τηλεόραση, το Τραγούδι ( γενικά), τα Βίντεο Κλιπς , το Χορό, τις Επιδείξεις  Μόδας, την Φωτογράφηση σε διάφορα έντυπα ή Διαφημιστικά κ.τ.λ. 

 

Υπεύθυνος Εταιρείας :   Πανταζής Κ. Γεώργιος

Casting Director  :          Πανταζής Κ. Γεώργιος

Καλλιτεχνικά Νέα  :        Πανταζής Κ. Γεώργιος

Φωτογραφία   :               Σαραντάκη  Ηρα  

Συνεντεύξεις   :              Σαραντάκη  Ηρα  

Υπέυθυνος Website  :     Αιδίνης  Ιωάννης

 

 

 

 

 

 

© 2021 Kaizza All rights reserved.