Εγγραφή μέλους

Καρδιά ανίκητη – Ηλίας Γκρέκος

Καλλιτεχνικά Νέα
Δημοσιεύτηκε: 23 Μαΐου 2014 Προβολές: 2224

Mε μια “Καρδιά ανίκητη”  ο πρωτοεμφανιζόμενος στην δισκογραφία Ηλίας Γκρέκος και μας ταξιδεύει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο σε όμορφα μουσικά λαϊκά μονοπάτια.

Είναι  η πρώτη ολοκαίνουργια δισκογραφική  δουλειά και το τραγούδι  “ΚΑΡΔΙΑ ΑΝΙΚΗΤΗ”. είναι ένα ερωτικό ζειμπέκικο με την υπογραφή του υπογραφή του μεγάλου στιχουργού Πάνου Φαλάρα αλλά και την σύνθεση τουΒασίλη Δαραμούσκα  και του δυναμικού συνθέτη Βασίλη Δαραμούσκα.

Κυκλοφορεί από την την FINAL TOUCH THE LABEL/COBALT, Εταιρεία του Μίλτου Καρατζά ο οποίος επιμελείτε και την παραγωγή του.

Ο  Ηλίας  Γκρέκος είναι ενας ερωτικός λαικός τραγουδιστής με  μεγάλο ρεπερτόριο.

Εχει μία δική του χροιά  φωνής και ξεχωριστό τρόπο ερμηνείας.

Εχει εργαστεί σε μεγάλες πίστες όπως  το ΡΟΜΕΟ, ΝΕΡΑΙΔΑ, ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ και έχει συνεργαστεί με τον Νίκο Μακρόπουλο, τον  Γιώργο Τσαλίκη, τον Στέλιο Ρόκκο και άλλους ..
Με καταγωγή από Θεσσαλία αγαπά και το Παραδοσιακό ελληνικό τραγούδι και δεν παραλήπτη να το υποστηρίζει.

Μεγαλωμένος με  ακούσματα μεγάλων λαικών τραγουδιστών όπως  Διονυσίου, Καζαντζίδη  Αγγελόπουλο, Νταλάρα Μητροπάνο, Πάριο αλλά και με ιδιαίτερη συμπάθεια στους μεταγενέστερους Ρεμο, Γονίδη, Βέρτη Πασχάλη Τερζή.

Οπως  λέει   και ο ίδιος “”  Η μεγαλύτερη ικανοποίησή μου είναι να τραγουδάω σε κάποιον  αυτό το τραγούδι που επιθυμεί να ακούσει. Το τραγούδι για εμένα είναι τροπός ζωής, είναι πνοή και η διασκέδαση του κοινού μια μεγάλη ευθύνη την οποία οι τραγουδιστές θα πρέπει να λαμβάνουν πολύ σοβαρά””.
Ο Ηλίας  Γκρέκος  ξεκινάει  από αυτή την Παρασκευή και κάθε Παρασκευή,  Σάββατο     ( βράδυ) και Κυριακή μεσημέρι στις ” ΜΟΥΣΕΣ ” στην πλατεία Μπουρναζίου στο Περιστέρι ζωντανές εμφανίσεις.

© 2021 Kaizza All rights reserved.