Εγγραφή μέλους

Συνέντευξη με τον Σπύρο Πούλη

Συνεντεύξεις
Δημοσιεύτηκε: 28 Μαΐου 2014 Προβολές: 2240

Συνέντευξη με τον Σπύρο Πούλη

Δ.-    Νέα παράσταση, νέα άτομα στην ομάδα, ίδιο θέατρο! Ποια είναι η  απάντηση του γρίφου?

Σπύρος Πούλης  Στο καλοκαιρινό Αθηνά! Είναι cabriole το θέατρό μας! Ανοίγει η οροφή το καλοκαίρι! Ετοιμάζουμε μία παράσταση με τρία κορίτσια και τρία αγόρια, μια ωραία κωμωδία με μπερδέματα, με ίντριγκες και πάθη. Είναι ένας τύπος που είναι ερωτευμένος με τρεις γυναίκες, στο τέλος τις χάνει και μένει με τη μία, τις άλλες δύο τις κερδίσουν δύο άλλοι. Ο Βασίλης Θωμόπουλος ξέρει καλά τη κωμωδία, το έχει δείξει στη τηλεόραση θα το δείξει και στο θέατρο. Η παρέα είναι πολύ καλή. Με τους Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Κώστα Αποστολάκη και Σπύρο Σπαντίδα έχουμε δουλέψει ξανά μαζί το χειμώνα στο “Δεν ακούω, δε βλέπω, δε μιλάω” το οποίο θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο Αθηνά. Τα καινούργια άτομα της παρέας είναι η Πηνελόπη Πλάκα και η Νίκη Λάμη, δύο κορίτσια ταλαντούχα, με κέφι για δουλειά και ζωηράδα.

Δ. Έδεσε η ομάδα!

Σπύρος Πούλης  Πολύ! Έχουμε καλό σκηνοθέτη, καλό κείμενο. Πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό.

Δ. Πότε τελειώνουν οι παραστάσεις του “Δεν ακούω, δε βλέπω, δε μιλάω”?

Σπύρος Πούλης  Τέλος Μαίου και αρχίζει ξανά τον Οκτώβρη για τρίτη χρονιά. Όλο το καλοκαίρι θα είμαστε εδώ με τη καινούργια κωμωδία.

Δ. Σπίτι το θέατρο.

Σπύρος Πούλης  Ναι! Είναι σα σπίτι μας. Βέβαια είμαστε χρόνια εδώ εγώ, ο Σπύρος και ο Κώστας, με το Σπύρο ακόμα περισσότερα. Έχουμε συνηθίσει αυτό το χώρο, μας αγαπάει και τον αγαπάμε. Κι εμείς του δώσαμε κι αυτός μας δίνει, το ίδιο και ο κόσμος, έχουμε δεθεί με αυτό το θέατρο κάναμε κι αυτή τη μεγάλη επιτυχία (“Δεν ακούω, δε βλέπω, δε μιλάω”). Έχω παίξει και σε ακόμη μία παράσταση σ αυτό το χώρο πιο παλιά και ευελπιστούμε και για τη καινούργια παράσταση, όπως προείπα, να έχει την ίδια επιτυχία!

Δ. Ποιο είναι το αγαπημένο σας απόφθεγμα?

Σπύρος Πούλης  Τα τελευταία χρόνια νομίζω πως είναι το “ Ό,τι γίνεται, γίνεται για καλό μας”

Ηρα  Σαραντάκη

 

© 2021 Kaizza All rights reserved.