Εγγραφή μέλους

Νέα mini κωμική σειρά του skai «Ευτυχίας 22» σε παραγωγή Art Factory – Συνεντεύξεις

Συνεντεύξεις
Δημοσιεύτηκε: 28 Ιουνίου 2014 Προβολές: 4630

ΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ

Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ο τηλεοπτικός Χάρης στη νέα σειρά του skai «Ευτυχίας 22». Μη προβλέψιμος στις απαντήσεις του μας εκπλήσσει και μας δείχνει πως οι ορίζοντες είναι για να ανοίγονται! Μιλάει για τις νέες παραγωγές που συμμετέχει και αυτά που του λείπουν μακριά απ’ την Ελλάδα.

Δ. Επιστροφή στα πάτρια εδάφη και στα τηλεοπτικά δρώμενα ως Χάρης!Βρίσκεται μια ταύτιση με το ρόλο αυτό τη δεδομένη στιγμή?

Α.Γ. Δε τη βρίσκω, αλλά προκύπτει συνέχεια λόγω του ότι έχει αρκετό αυτοσχεδιαστικό χαρακτήρα. Ναι μεν «πατάμε» μέσα στα όρια και τις γραμμές του σεναρίου αλλά επειδή ψάχνουμε να βρούμε και τη «στιγμή» χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του αυτοσχεδιασμού, σίγουρα βγαίνουν πολλά «κομμάτια» δικά μου στην επιφάνεια, με το «μανδύα» του ρόλου-ως Χάρης. Από την άλλη και να μην υπήρχε το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού, πάντα εμπλουτίζεις το ρόλο με δικά σου «κομμάτια» ώστε να είναι πιο οικείος, πιό αληθινός και νομίζω πως δε μπορείς να κάνεις κι αλλιώς. Δηλαδή, δε μπορείς να κάνεις ένα ρόλο που να μην έχει καμία σχέση μ’ εσένα, να είναι ψεύτικος τελείως, διότι δε θα πείθει.

Δ. Μιλήστε μας για το ρόλο σας στη νέα κωμική σειρά του skai «Ευτυχίας 22».

Α.Γ. Είναι ένας οδοντίατρος. Ταξιδεύει από μικρή ηλικία μαζί με την οικογένειά του, μεγαλώνοντας, έγινε οδοντίατρος και αποφάσισε να πάει στους «Γιατρούς χωρίς σύνορα» συνεχίζοντας να ταξιδεύει κάνοντας λειτούργημα από τη μία και αναζητώντας τη περιπέτεια από την άλλη. Του αρέσει να προσφέρει, του αρέσει να αισθάνεται ότι κάνει κάτι το οποίο ναι μεν προσφέρει, αλλά είναι έξω από τα πλαίσια αυτού που αποκαλούμε «Δυτικού πολιτισμού», το σύστημα θα λέγαμε που πολλές φορές δημιουργεί κρίσεις, για να μπορέσει να επιβιώσει. Καταλήγει κάποια στιγμή στην Ελλάδα λόγο συγκυριών και απ’ ότι διαφαίνεται τον πιάνει ο έρωτας εξ’ αποίνης στο πρόσωπο της Χριστίνας (Κατερίνα Παπουτσάκη).

Δ. Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια? Θα σας δούμε στο πανί και σε ελληνική παραγωγή εκτός των χολιγουντιανών?

Α.Γ. Τον Οκτώβριο θα προβληθεί η ταινία «Μαριονέτες» που είναι θρίλερ σε σκηνοθεσία Παντελή Καλατζή, στο οποίο έχω συμμετάσχει και στη συγγραφή του σεναρίου μαζί με το σκηνοθέτη και τον Λάζαρο Μπαλαούρα. Ετοιμάζω και μία ακόμα ταινία που όμως ακόμα δε μπορώ να πω περισσότερα. Γενικά, η σεζόν που έρχεται έχει πράγματα εδώ! Ωστόσο, χρειάζομαι κάποιο ελεύθερο διάστημα, διότι μάλλον θα χρειαστεί να γυρίσω στην άλλη πλευρά του πλανήτη.

Δ. Πείτε μας ένα ρόλο που θα θέλατε πολύ να υποδυθείτε στο θέατρο και γιατί.

Α.Γ. Η αλήθεια είναι πως δε μ’ενδιαφέρει να υποδυθώ συγκεκριμένους ρόλους. Μ’ενδιαφέρει να «μπαίνω» και να «ζω» τους ρόλους όπως είναι στη στιγμή, μ’ενδιαφέρει η στιγμή των ρόλων. Κι απ’ότι έχω παρατηρήσει, σε κάθε ρόλο, όταν «πιάνεις» τη στιγμή τους, ειναι όλοι ίδιοι. Δηλαδή, είτε παίζεις το «Βασιλιά Ληρ», είτε κάνεις κάποιον αυτοσχεδιασμό, όταν «πιάνεις» τη στιγμή, το εγώ σου δε νοιάζεται καθόλου, επειδή όταν γίνει αυτό ουσιαστικά εσύ εξαφανίζεσαι, είσαι απλώς ένα μέσο. Είναι εκεί που έχεις όλη τη γλύκα, που δε σ’ενδιαφέρει τι «περνάει» σ’ενδιαφέρει ότι εσύ απουσιάζεις εκείνη τη στιγμή. Τουλάχιστον εμένα αυτό με ιντριγκάρει παίζοντας στη σκηνή.

Δ. Ποιο είναι το πρώτο αγαπημένο μέρος που επισκεπτόσαστε ερχόμενος στην Ελλάδα?

Α.Γ. Το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» (γέλια)! Κάποιο μέρος που να πηγαίνω αμέσως, αυτή τη στιγμή δεν έχω, έχω εμπιστοσύνη στα μέρη πως δε θ’ αλλάξουν!!

Δ. Εννοώντας κάποιο μέρος το οποίο «μυρίζει» Ελλάδα και θέλετε να το επισκεφθείτε ερχόμενος.

Α.Γ. Δεν είναι τα μέρη τόσο. Καταρχάς, στην Ελλάδα όπου και να πας είναι ξεχωριστά και όμορφα. Στο εξωτερικό πάλι, όπου και να πας σου λείπει ένα κομμάτι από εδώ. Προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός αλλά δε τα καταφέρνω, διότι είμαι Έλληνας και νομίζω πως όλοι οι Έλληνες το ίδιο πράγμα παθαίνουν. Αυτό όμως που λείπει, κι εκεί είναι που αισθάνομαι περισσότερο Έλληνας όταν βγαίνω «έξω», είναι οι συνήθειες και οι σχέσεις που δημιουργούν οι Έλληνες μεταξύ τους. Δηλαδή στο εξωτερικό ο καθένας λειτουργεί περισσότερο σα μονάδα, ενώ εδώ δημιουργούμε κάποιες σχέσεις που μπορεί να βγαίνουν από αντιπάθειες μέχρι αγάπες, αλλά υπάρχουν σχέσεις! Ο καθένας εμπλέκεται συναισθηματικά στους δεσμούς που έχει με τους ανθρώπους δεν είναι αυτό που λένε «by the book». Από την άλλη αυτό που παθαίνουμε οι Έλληνες «έξω» είναι ότι βαριούνται οι κάλυκες της γλώσσας! Οι γεύσεις που έχουμε εδώ, τα υλικά, οι συνταγές, «μιλάνε» αλλιώς στη γλώσσα μας. Αυτό μου λείπει πάρα πολύ, ειδικά όταν πηγαίνω στο Los Angeles. Οι γεύσεις και οι μυρωδιές που έχει η Ελλάδα, δε νομίζω πως υπάρχουν πουθενά αλλού!

Δ. Το αγαπημένο σας απόφθεγμα?

Α.Γ. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο, ούτε απόφθεγμα, ούτε κανόνα.

IRA_6595ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ

Συναντήσαμε την γλυκύτατη και αποδεδειγμένα ταλαντούχα Κατερίνα Παπουτσάκη στα γυρίσματα της νέας mini κωμικής σειράς του skai «Ευτυχίας 22» σε παραγωγή Art Factory. Μας μίλησε για το ρόλο της στη σειρά και τη δική της πραγματικότητα!

Δ. Πολυαναμενόμενη η επανεμφάνισή σας στη τηλεόραση! Ως Χριστίνα που είναι ένα κορίτσι που τα κατάφερε τελικά, που έχει έναν “αέρα” αλλά φαίνεται και κάπως πιο συντηρητική έως τώρα σε κάποια πράγματα και που εν μένει αντιπροσωπεύει ένα μέρος γυναικών, πείτε μας για τις αντιδράσεις σας (Χριστίνας) όταν συνειδητοποιείται τι συμβαίνει με τον εγγονό (Αλέξης Γεωργούλης) που ήρθε από την Αφρική να διεκδικήσει τα κεκτημένα σας?

Κ.Π. Ταράζεται ο κόσμος της, διότι εκείνη έχει συνηθίσει σε ένα συγκεκριμένο τρόπο να είναι «πάνω» απ’ τα πράγματα και να τα διαχειρίζεται όσο καλύτερα μπορεί. Ο ερχομός του Χάρη (Αλέξης Γεωργούλης) τη ταράζει, γιατί δε θέλει με τίποτα να χάσει αυτά που έχει «χτίσει» με πάρα πολύ κόπο. Έτσι έρχονται σε κόντρα μεταξύ τους διότι κι αυτός είναι ιδιαίτερη περίπτωση, οι δυο τους είναι δυνατοί και αντίθετοι χαρακτήρες. Θα δούμε που θα τους οδηγήσει αυτή η κόντρα!

Δ. Πώς αντιμετωπίζεται πλέον τις δουλειές στις οποίες συμμετέχετε?

Κ.Π. Κοίταξε, αυτή τη στιγμή στη ζωή μου έρχεται, σαφώς, σε δεύτερη μοίρα η δουλειά, γιατί είναι το παιδί μου σε πρώτη! Το πρώτο χρόνο ήθελα να είμαι πολύ κοντά του. Εκτός απ΄το εάν η συμμετοχή μου σε αυτή τη δουλειά είχε να κάνει και με το ότι είναι mini σειρά και δεν απαιτεί πολύ χρόνο από εμένα, απ’ τη καινούργια σεζόν -Σεπτέμβριο- γνωρίζω πως θα έρθουν πράγματα που θα ζητήσουν από μένα μεγαλύτερη αφοσίωση (χρόνο). Σιγά-σιγά το προετοιμάζω μέσα μου και θα είμαι έτοιμη έως τότε!
Δ. Ποια είναι τα επαγγελματικά σας σχέδια?

Κ.Π. Ακόμα δεν είναι ανακοινώσιμα αλλά προετοιμάζομαι για αγώνα!
Η αγαπημένη σας ώρα μέσα στην ημέρα?

Κ.Π. Το βράδυ που κάνω μπανάκι και κοιμίζω το μωρό!
Δ. Το αγαπημένο σας απόφθεγμα?

Κ.Π. «Το περίσσιο χαλάει το ίσιο» που το λεει η γιαγιά μου στη Σητεία στη Κρήτη!

IRA_6616

ΘΑΝΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ

Ο Θάνος Κοντογιώργης είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς «Ευτυχίας22»  που προβάλλεται στο skai. Ως Θάνος και στη σειρά μας μιλάει για το ρόλο του.Οικείος, ευχάριστος και πολύ ευγενικός, ως Θάνος στη ζωή, μας μιλάει για το τυχερό 2014, τις όμορφες συνεργασίες του και πώς αντιμετωπίζει την πραγματικότητά του.

Δ. Ένας από τους συντελεστές του υπέροχου «Συρανό ντε Μπερζεράκ» στη νέα mini κωμική σειρά του skai. Μιλήστε μας για τις όμορφες συνεργασίες που σας έφερε το 2014.

Θ.Κ. Το 2014 είναι όντως ένα «τυχερό» έτος γιατί ξεκίνησε, θεατρικά, με το «Συρανό ντε Μπερζερακ» που έγινε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία με το Γιάννη Κακλέα, το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τη Σμαράγδα Καρύδη, τον Όμηρο Πουλάκη και το Νίκο Αρβανίτη και ήταν μία πάρα πού καλή παράσταση, την οποία αγκάλιασε και ο κόσμος, ήμασταν σχεδόν sold out κάθε μέρα και πέρασα πάρα πολύ ωραία στο Παλλάς. Μετά ήρθε και η πρόταση για το «ευτυχίας 22» όπου δεν ήξερα ούτε τη Κατερίνα Παπουτσάκη, ούτε τον Αλέξη Γεωργούλη και μπορώ να πω πως είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος και χαίρομαι διότι υπάρχουν καλά παιδιά στο χώρο.

Δ. Πείτε μας λίγα λόγια για το ρόλο σας

Θ.Κ. Υποδύομαι έναν σκηνοθέτη-παραγωγό telemarketing διαφημίσεων- ηθοποιό, ο οποίος παλιά είχε δουλέψει σα βοηθός του Scorsese, ο οποίος του είχε κάνει δώρο μια καρέκλα «σκηνοθέτη» που δε την αποχωρίζεται ποτέ! Είναι πολύ φίλος με τη Χριστίνα (Κατερίνα Παπουτσάκη) έχοντας, όπως κάνει ο κάθε φίλος, συμβουλευτικό ρόλο στη ζωή της.

Δ. Είναι ο κάθε ρόλος μια πρόκληση για εσάς?

Θ.Κ.Εννοείται! Και πάντα θα είναι! Όσο μικρός ή μεγάλος και να είναι ο ρόλος πάντα θα υπάρχει αυτή η πρόκληση. Είναι πρόκληση ακόμα και να μπορείς να παίξεις τον «εαυτό» σου εάν σου ζητηθεί.

Δ. Εάν έπρεπε να χαρακτηρίσετε τον εαυτό σας με τρεις λέξεις, ποιές θα ήταν αυτές?

Θ.Κ.Μπορώ να πω με 18! δεν έχω πρόβλημα! (γέλια) Επιμονή, υπομονή και ενέργεια.

Δ. Ποιά είναι τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια?

Θ.Κ. Πιστεύω να ξεκινήσουμε πάλι από Οκτώβριο το «Συρανό ντε Μπερζεράκ» στο Παλλάς κι από κει και πέρα είναι κάποια πράγματα για αργότερα που είναι σε στάδιο συζητήσεων.

Δ. Το αγαπημένο σας απόφθεγμα?

Θ.Κ. Είναι σε μερικά πράγματα- επειδή είμαι επίμονος όπως προείπα και δεν είναι πάντα καλό-ένα που λέει «Για να καταλάβεις τι γεύση έχει η θάλασσα πιες ένα ποτήρι» Δε χρειάζεται να πιεις όλη τη θάλασσα, αυτό είναι που προσπαθώ να κάνω!

IRA_6633

ΣΥΝΘΙΑ ΜΠΑΤΣΗ

       Η Σύνθια Μπατσή είναι η τηλεοπτική Φανή στη σειρά «Ευτυχίας 22» του skai. Έχοντας υπάρξει ήδη πρωταγωνίστρια στο θέατρο, κρατάει χαμηλούς τόνους, ευχάριστη διάθεση και μας μιλάει για το ρόλο της στη σειρά, καθώς και για αυτά που αγαπάει.

 

Δ. Απόφοιτος της φιλοσοφικής και ηθοποιός! Πόσο συνέβαλαν οι σπουδές στη φιλοσοφική στην αντιμετώπιση και αντίληψη της υποκριτικής?

Σ.Μ. Δε νομίζω πως είχαν πολύ σπουδαίο ρόλο. Σίγουρα το να έχεις τέτοιου είδους εκπαίδευση, σε βοηθάει γενικότερα, αλλά είναι πολύ θεωρητικές σπουδές. Βέβαια, έχω έρθει σε επαφή και με αρχαία κείμενα που έχουν να κάνουν με το θέατρο, αλλά δε θεωρώ ότι είναι τόσο καθοριστικό. Οι καθοριστικές σπουδές, νομίζω, ήταν στο Κρατικό θέατρο στη Θεσσαλονίκη. Η φιλοσοφική ήταν πιο πολύ χατήρι των γονιών!

Δ. Σε κακό δε βγήκε! Ήρθε και η συμμετοχή σου στη θεατρική παράσταση «Αρμαντέιλ»το χειμώνα που είχε μεγάλη επιτυχία.

Σ.Μ. Σε κακό δε βγαίνουν αυτά! Ήταν μια πολύ ωραία παράσταση, ήταν λογοτεχνικό το κείμενο ενός μεγάλου Άγγλου συγγραφέα του Wilkie Collins,με τον οποίο δεν είχα καμία «επαφή» μέχρι να «αγγίξω» αυτό το έργο, αλλά πραγματικά μόνο εάν διαβάσεις το έργο του καταλαβαίνεις το μέγεθος αυτού του συγγραφέα. Ένα τεράστιο κείμενο το οποίο μας έδωσε και μια μεγάλη -σε διάρκεια- παράσταση που πήγε πολύ καλά!

Δ. Μίλησέ μας για το ρόλο σου στη σειρά «Ευτυχίας 22» στο skai και πόσο πλησιάζει σε εσένα αυτός ο ρόλος?

Σ.Μ. Σε αυτή τη σειρά υποδύομαι τη Φανή που είναι μια κοπέλα που μένει κοντά στο mini market του οποίου ιδιοκτήτρια είναι η Χριστίνα (Κατερίνα Παπουτσάκη). Είμαστε κολλητές, είμαι άνεργη, στη σειρά, πράγμα που το συναντάμε συνέχεια στη ζωή μας γύρω-τριγύρω, είμαστε πολύ αγαπημένες με τη Χριστίνα, προσπαθώ πάντα να τη βοηθάω και να τη συντρέχω σε όλα της τα προβλήματα και να είμαι δίπλα της. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιες φορές που παρά τη καλή πρόθεση, καταλήγω να κάνω γκάφες και να δημιουργώ μικροπροβλήματα, αλλά αυτό είναι και το αστείο του χαρακτήρα. Σαν  χαρακτήρες έχουμε κοινά σημεία. Δηλαδή η σχέση που έχει με τη Χριστίνα είναι αντίστοιχη αυτής που έχω κι εγώ με τις φίλες μου, είμαστε πολύ κοντά και κάπως έτσι βιώνω κι εγώ τις φιλίες μου. Κατα τα άλλα ασχολείται με διαφορετικά πράγματα. Έχει ένα χαρακτηριστικό που δεν πλησιάζει καθόλου σ’ εμένα, είναι «κολλημένη» με μία πρώην σχέση της που ενώ  έχει χωρίσει εδώ και δύο χρόνια, δε λέει να «ξεκολλήσει». Μέσα στο δικό της μυαλό υπάρχει αυτή η σχέση, ενώ δεν έχει καμία επαφή, ουσιαστική, με τον άλλο άνθρωπο! Αυτό είναι το σημείο που απομακρυνόμαστε πολύ εγώ και αυτός ο ρόλος, αλλά αυτό είναι και το ωραίο του.

Δ. Ποιά είναι τα μελλοντικά επαγγελματικά σου σχέδια?

Σ.Μ. Δεν έχω ιδέα ακόμη. Το μόνο που είναι στα σκαριά είναι να ξανά παίξω στη παράσταση «Αρμαντέιλ», αλλά δε ξέρω ακόμη να πω λεπτομέρειες διότι δεν έχει «κλείσει». Συζητάω κάτι για θέατρο από Ιανουάριο αλλά είναι πολύ ρευστά ακόμη τα πράγματα.

Δ. Τί σου ανεβάζει τη διάθεση όταν για το χ, ψ λόγο είναι πεσμένη?

Σ.Μ. Οτιδήποτε έχει να κάνει με θάλασσα! Θέλω να είμαι κοντά σε θάλασσα. Τα καλοκαιρινά μπάνια, και μόνο που τη βλέπω δηλαδή, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να μου συμβεί!

Δ. Το αγαπημένο σου απόφθεγμα?

Σ.Μ. Κάτι όπως «Άδραξε τη μέρα»!

 

IRA_6608

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΚΑΣ

 Ανερχόμενος, ευχάριστος και ταλαντούχος ο Δημήτρης Μάκκας μας μιλάει για το ρόλο του ως «Δημητράκης» στη νέα mini κωμική σειρά του skai «Ευτυχίας 22» σε παραγωγή ArtFactory και μοιράζεται μαζί μας τις απόψεις του!

 

Δ. Απόφοιτος της σχολής «Ίασμος»! Πώς προέκυψε η επιθυμία να ασχοληθείς με την υποκριτική?

Δ. Μ. Μάλλον θα ακουστεί λίγο «κλισέ», αλλά ήταν η επιθυμία μου από μικρός! Όταν παρακολουθούσα παραστάσεις και διάφορα θεατρικά δρώμενα, ταυτιζόμουν με τους ήρωες κι έλεγα «Εγώ κάποια στιγμή θ’ ανέβω στη σκηνή»!. Έχτιζα δικούς μου ρόλους, με το δικό μου τέλος και στο σπίτι έφτιαχνα τα δικά μου σενάρια με το τέλος που ήθελα εγώ! Ήταν η επιθυμία μου.

 

Δ. Σου βγήκε σε καλό! Πόσο εύκολα είναι τα πράγματα στο χώρο για ανερχόμενους καλλιτέχνες και ιδιαίτερα ηθοποιούς?

Δ. Μ. Γενικά ακούγονται πάρα πολλά πράγματα. Εγώ δε θα πω αυτά που ακούγονται συχνά για να αποτρέψουν κάποιον να ασχοληθεί με την υποκριτική. Θα ήθελα όλοι οι άνθρωποι που αγαπούν κάποια πράγματα, να βγούν και να τα κάνουν, να προσπαθήσουν γι’ αυτά. Ξέρω ότι ελλοχεύουν πάρα πολλοί κίνδυνοι στο θέμα ανεργίας, ανασφάλειας, ανταγωνισμού. Όμως, είμαι πάντα της άποψης ότι εάν αγαπάς αυτό που κάνεις, το κυνηγήσεις και πασχίσεις γι’ αυτό, τότε σίγουρα θα φτάσεις κάπου που θες, κάνοντας πράγματα που θες! Ρίσκο, κι όπου βγει! Αυτό έχω να πω και σε όλους τους μελλοντικούς συναδέλφους.

 

Δ. Πες μας λίγα λόγια για το ρόλο σου στη νέα κωμική σειρά του skai «Ευτυχίας 22».

Δ. Μ. Ο ρόλος μου είναι λίγο κόντρα με το Δημήτρη, «Δημητράκης» στη σειρά, Δημήτρης στη ζωή!! Ο Δημητράκης στο σήριαλ είναι το «δεξί χέρι» της Χριστίνας (Κατερίνα Παπουτσάκη) και είναι το παιδί για όλες τις δουλειές. Ο κύριος στόχος του, που προκύπτει λόγω των σπουδών του στη πληροφορική, είναι να κάνει οτιδήποτε έχει σχέση με εφαρμογές, υπολογιστές, δίκτυα. Αυτό που κάνει μέχρι στιγμής είναι να εδρεύει τις εφαρμογές του μέσα στο minimarket, όπου χρησιμοποιεί διάφορες εφαρμογές για το πώς να τρώμε τα μπισκότα και άλλα συναφή που έχουν να κάνουν με το minimarket! Βέβαια στην ουσία βαριέται τη δουλειά του, τη κάνει αναγκαστικά και ως αγγαρεία, αλλά αναγκαστικά λόγω σπουδών, μένει στο πλευρό της Χριστίνας!

 

Δ. Ποιά είναι τα μελλοντικά επαγγελματικά σου σχέδια?

Δ. Μ. Γενικά υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια, πολλές ιδέες, πολλά απλά πράγματα που καμιά φορά ασφυκτιούν στο μυαλό μας, αλλά θα το αφήσω πολύ χαλαρό κι όπως βγει, είτε είναι θεατρικά, είτε τηλεοπτικά, είτε διαφημιστικά, είτε κινηματογραφικά. Δε θέλω να πιέσω τίποτα! Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις με κάποια άλλα πράγματα για το μέλλον, κι ό,τι βγει! Χωρίς άγχος και προχωράμε!

Δ. Καλή τύχη! Το αγαπημένο σου απόφθεγμα?

Δ. Μ. Μπορώ να παίρνω πράγματα από παντού! Κάτι από τη δουλειά μου, κάτι από τη ζωή μου! Ωστόσο, αυτό που με αντιπροσωπεύει αυτό το διάστημα είναι το απόφθεγμα του Ουιλιαμ Σαίξπηρ που αναφέρει «Αυτός που έχει θέληση, δημιουργεί, και δημιουργεί πάρα πολλά. Αυτό είναι η απόδειξη πως δεν υπάρχει τίποτα ακατόρθωτο».

Συνέντευξη – Φωτογραφία : Ηρα  Σαραντάκη

 

© 2021 Kaizza All rights reserved.