Εγγραφή μέλους

ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ – ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ

Καλλιτεχνικά Νέα
Δημοσιεύτηκε: 13 Ιανουαρίου 2015 Προβολές: 2851

Πραγματοποιήθηκε χτες η επίσημη Πρεμιέρα  της  νέας ταινίας  του Στράτου Μαρκίδη. 

Στους  Κινηματογράφους  στις 15 Ιανουαρίου 2015.

Ο γάμος είναι μια ….δύσκολη κατάσταση και στην δική μας περίπτωση πολύ δύσκολη αλλά ακόμα περισσότερο ΑΣΤΕΙΑ! ετοιμαστείτε λοιπόν για πολύ γέλιο στις 15 Ιανουαρίου!

Σκηνοθεσία:     ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΡΚΙΔΗΣ

Σενάριο:     ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΝΑ ΣΟΛΩΜΟΥ

Ηθοποιοί:     ΧΡΥΣΑ ΡΩΠΑ, ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΡΙΠΙΩΤΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ, ΤΑΣΟΣ ΠΑΛΑΤΖΙΔΗΣ, ΜΠΕΣΥ ΜΑΛΦΑ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ, ΟΡΦΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Διάρκεια:     98 λεπτά
Πρεμιέρα:     Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015
Χρονολογία παραγωγής:     2015
Είδος ταινίας:     KΩΜΩΔΙΑ
Χώρα παραγωγής:     ΕΛΛΑΔΑ
Καταλληλότητα ταινίας:     ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Ο Βαγγέλης (Κώστας Αποστολάκης) είναι ένας παραδοσιακός Κρητικός οικογενειάρχης, παντρεμένος με τη Λίνα (Μπέσυ Μάλφα). Δυστυχώς, δεν μπορεί να χαρεί την γυναίκα του μέσα στο ίδιο του το σπίτι, αφού μαζί τους μένει η γεροντοκόρη κι εκκεντρική αδερφή του, Ευτυχία (Χρύσα Ρώπα). Ο μόνος τρόπος για να φύγει η Ευτυχία από το σπίτι και να την ξεφορτωθεί μια για πάντα είναι να την παντρέψει. Ποιος όμως θα είναι ο ήρωας που θα δεχθεί να παντρευτεί την Ευτυχία;

Αναζητώντας τον κατάλληλο γαμπρό, ο Βαγγέλης καταλήγει σε έναν συνεργάτη του, τον Μένη (Κώστας Ευρυπίωτης). Ο Μένης είναι ένας άνδρας στο χείλος της καταστροφής, χτυπημένος από την οικονομική κρίση και ίσως ο μόνος που θα μπορούσε να κάνει την θυσία.

Κι ενώ το… προξενιό δείχνει να έχει πάρει τον δρόμο του, εμφανίζεται ένας δεύτερος γαμπρός που διεκδικεί την Ευτυχία, ο Κούλης (Γιάννης Τσιμιτσέλης).

Η ταινία αποτελεί μια σύγχρονη και διαφορετική εκδοχή της κλασσικής ταινίας που όλοι αγαπήσαμε

© 2021 Kaizza All rights reserved.