Εγγραφή μέλους

Φορολογικές δηλώσεις 2015: Οδηγός για τη σωστή υποβολή

Φορολογικά Νέα
Δημοσιεύτηκε: 4 Ιουνίου 2015 Προβολές: 1316

Ο 40 σέλιδος εικονογραφημένος και αναλυτικός οδηγός για τις φορολογικές δηλώσεις που συνέταξε η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΓΓΔΕ. Αποσκοπεί να ενημερώσει για τη χρηστικότητα και τη λειτουργικότητα των οθονών της εφαρμογής.

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση, την εξυπηρέτηση των πολιτών, τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την απλούστευση των διαδικασιών εξέδωσε οδηγό για την ορθή χρήση της εφαρμογής υποβολής ηλεκτρονικών δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων φορολογικού έτους 2014.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο 40σέλιδος εικονογραφημένος και αναλυτικός οδηγός που συνέταξε η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Γ.Γ.Δ.Ε. αποσκοπεί να ενημερώσει τους πολίτες για τη χρηστικότητα και τη λειτουργικότητα των οθονών της εφαρμογής, ερμηνεύει και επεξηγεί τα επίμαχα σημεία ως προς τη χρήση της, για την υποβολή του εντύπου Ε1 και των συνυποβαλλόμενων εντύπων Ε2 και Ε3 – όταν υπάρχει υποχρέωση.

Ο οδηγός έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο της Γ.Γ.Δ.Ε. www.publicrevenue.gr

www.euro2day.gr

Η  ενημέρωση, γίνεται  από τον Πανταζή Γεώργιο Λογιστή – Φοροτεχνικό, για λογαριασμό της EUROPEAN TAX SYMMETRY.    

Έχετε την δυνατότητα για κάθε διευκρίνιση, καθώς και για την κατάθεση ερωτημάτων να επικοινωνείτε καθημερινά μαζί μας μέσω email στο  [email protected]

Για μια πιο πλήρη ενημέρωση «EUROPEAN TAX SYMMETRY»,  μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της, στη διεύθυνση www.tax-symmetry.gr

© 2021 Kaizza All rights reserved.