Εγγραφή μέλους

Ριμέικ του «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» με δυνατό καστ

Καλλιτεχνικά Νέα
Δημοσιεύτηκε: 2 Αυγούστου 2015 Προβολές: 1909

Ριμέικ έχει γίνει η ταινία «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» που αγαπήθηκε πολύ από το ελληνικό κοινό.

Ο Στράτος Μαρκίδης, ο οποίος πέρυσι έδωσε στο κοινό το ριμέικ των «Γαμπρών της ευτυχίας», ανέθεσε στον Κώστα Ευρυπιώτη, στη Χρύσα Ρώπα και στον Γιάννη Τσιμιτσέλη τρεις ρόλους που άφησαν εποχή στο ελληνικό σινεμά όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της καθημερινή εφημερίδα.
Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στην Αθήνα, συνεχίστηκαν συμπληρωματικά στη Θεσσαλονίκη, όπου -σύμφωνα με το σενάριο- εξελίσσεται όλη η ιστορία. Επίσης, αντί για τα Καμμένα Βούρλα, το καστ έκανε γυρίσματα στην Κωνσταντινούπολη. Την κόρη του ζευγαριού υποδύεται η Ελευθερία Μπενοβία, ενώ ο γαμπρός τους Γιάννης Τσιμιτσέλης -λόγω… ύψους- αποκτάει το «Κοντός» ως επώνυμο. Οσο για τη γυναίκα που θα αναστατώσει τη ζωή του Κλέαρχου, θα είναι η Πηνελόπη Πλάκα, η οποία όμως θα έχει δεσμό με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη.
Μάλιστα ο τελευταίος θα είναι ερωτευμένος με την ανιψιά του Κλέαρχου και της Μαρίνας, την οποία θα υποδυθεί η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη. Στο καστ θα δούμε και τον Σπύρο Πούλη, στο ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης. «Έχουμε μεγάλους συγγραφείς όπως είναι ο Νίκος Τσιφόρος αλλά και η Διονυσία Τσιτιρίδου, η οποία επεξεργάζεται το έργο και έχει μεγάλη πείρα. Εχουμε ένα πολύ καλό πρωτόλειο κείμενο, το δουλεύουμε και γίνεται ακόμη καλύτερο» λέει στην εφημερίδα» ο Στράτος Μαρκίδης.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στο τέλος του 2015 ή στις αρχές του νέου χρόνου.

 

© 2021 Kaizza All rights reserved.